Kamrás Ria - Nőktől nőknek: Jessica Cox

~ Kamrás Ria blog ~

Inspirációra vágysz, esetleg egy olyan személyt keresel, akire felnézhetsz? Válassz te is példaképet olyan sikeres nők történeteit olvasva, akik munkásságukkal nemcsak inspirációt, hanem követendő példát is jelentenek számunkra.

Jessica Cox az élő példa arra, hogyan lehet a hátrányból előnyt kovácsolni és még a legrosszabb körülményre is egy új lehetőségként tekinteni. A 34 éves amerikai nő kezek nélkül született, ám szülei egy percig sem kételkedtek abban, hogy lányukban óriási potenciál rejlik.

Jessica mindent a lábával tanult meg elvégezni, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy táncoljon, taekwondo órákat vegyen és úgy éljen, mint bármelyik másik lány. Jessica az Arizonai Egyetemen végzett pszichológia szakon, ám a küzdősportot ekkor sem hagyta abba, sőt: ő lett az első kéz nélküli ember, aki fekete övet szerzett. Jessica ezután az eget célozta meg: repülőórákat vett és végül sikeresen letette a vizsgáit, ezzel pedig egy Guinness-rekord tulajdonosa is lett. Az amerikai nő azóta motivációs előadóként járja a világot és osztja meg tapasztalatait az emberekkel. Legfontosabb üzenete: legyünk kreatívak, innovatívak és igyekezzünk kilépni a komfortzónánkból!

Kamrás Ria

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kamrás Ria – Fejleszd magad személyes SWOT-elemzés segítségével!

Kamrás Ria - Közösségi Oxyfa-ültetés a Kolonics emléknapon