Kamrás Ria - Éld meg a karácsony minden pillanatát

Az ünnepek idején kicsit mindenki megőrül, emiatt gyakran gondoljuk úgy, hogy ennek így kell lennie és igazából semmit sem tehetünk a stresszes karácsony ellen. Pedig ez mennyire nem igaz!

Ne a tárgyakban, hanem az együtt töltött időben lásd meg a szépet

Neked is csak az ajándékok járnak a fejedben? Nem meglepő, hiszen mindenhonnan azt halljuk és látjuk, hogy soha semmi nem elég, és csak a különleges ajándék az igazán jó ajándék. Pedig igazából mindegyik ajándék különleges, ami szívből jön, és amivel boldogságot, meglepetést okozunk a másik személynek. A tömegcikkek helyett érdemes néhány kézzel készített ajándékot is a fa alá csempészni, hiszen ezekkel kicsit magunkból is adunk a másiknak. Időt és energiát fektettünk bele, ezért jön igazán szívből – én például odavagyok az ilyen kreatív megoldásokért.
Ha nagyon nem tudod, hogy mit vegyél/készíts, ajándékozz élményt! Ez lehet egy múzeumlátogatás, mozi- vagy színházjegy, kirándulás, bármi. A lényeg az együtt töltött idő, hiszen ennél nagyobb és értékesebb ajándék nem is létezik – csak néha megfeledkezünk erről.

A folytatásért kattints IDE!

Kamrás Ria

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kamrás Ria – Fejleszd magad személyes SWOT-elemzés segítségével!

Kamrás Ria - Közösségi Oxyfa-ültetés a Kolonics emléknapon

Kamrás Ria - Nőktől nőknek: Jessica Cox