Kamrás Ria - Az élet nem néz hátra

~ Kamrás Ria motiváció ~

„A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.” 
(Paulo Coelho)

Biztosan te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor úgy érezted: muszáj döntened. Sokszor gondoljunk, hogy ezen vagy azon az egy döntésen múlik az életünk, aztán később visszanézve rájövünk, mekkorát tévedtünk. Talán inkább csak arról van szó, hogy fel kell tudnunk ismerni azokat a pillanatokat, amelyek sorsdöntőek. Sok döntést nehéz meghozni, sokszor fáj az ember szíve ilyenkor és utána nagyon sokszor kezdünk el kételkedni döntésünk helyességében.

Igen, az élet sokszor váratlanul állít minket nagy döntések elé. És igen, ezek a döntések sokszor akár az életünket is megváltoztatják, esetleg nemcsak a mi, hanem mások életére is hatással lesznek. Még ha ijesztő is, ne félj dönteni! Soha nem leszel elég felkészült és soha nem fogod tudni a kimenetelt. "A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."

Kamrás Ria

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kamrás Ria – Fejleszd magad személyes SWOT-elemzés segítségével!

Kamrás Ria - Közösségi Oxyfa-ültetés a Kolonics emléknapon

Kamrás Ria - Nőktől nőknek: Jessica Cox