Kamrás Ria - Együtt egy élhetőbb jövőért!

Csapatommal sok helyen jártunk már, illetve számos közösségi ültetést szerveztünk szerte az országban. A Nyáregyházi Napsugár Óvodát egy igencsak különleges projekt kapcsán látogattuk meg.

Kamrás Ria - Az Oxyfa és az ÖkoviFalu

A Napsugár Óvoda vezetőségének szívügye bolygónk védelme és hisz abban, amit én is vallok, vagyis: a környezetvédelmet nem lehet elég korán kezdeni. A gyerekek építik a jövőt, éppen ezért (is) fontos, hogy legyenek olyan emberek és ötletek, amelyek segítségével ez egy valóban zöld és fenntartható jövő lesz.

kamrás ria
A gyerekek is örültek a kis fácskáknak

Az óvoda udvarán hamarosan egy miniatürizált "világ" nyitja meg kapuit, ahol a gyerekek játszva és szórakozva tanulhatnak a környezetvédelemről és a fenntartható fejlődésről. Az ÖkoviFaluban apró, újrahasznosított anyagokból épülő házak, utcák és elektromos Tesla kisautók is lesznek, így a gyerekek a közlekedés alapjait is elsajátíthatják. Néhány napja látogattunk el az óvodába, ahol már gőzerővel készülnek az augusztusi megnyitóra. S ha már ott jártunk, vittünk néhány Oxyfát és egy különleges tanúsítványt is.

Még több képért és a teljes beszámolóért kattints IDE.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kamrás Ria – Fejleszd magad személyes SWOT-elemzés segítségével!

Kamrás Ria - Nőktől nőknek: Jessica Cox

Kamrás Ria - Nőktől nőknek: Sheryl Sandberg